Serviciile noastre

Dezvoltare Software

Solutii pentru orice domeniu

BeIT ofera software util pentru orice domeniu. Experienta noastra cuprinde o gama larga de produse din care fac parte: Solutii de E-learning, Incident Manager, Arhiva electronica, Cost control Telefonie, Soluţii de securitate informatica, Software societati asigurari

intranet companie, Soluţii Control Acces si HR management, Solutii software android si apple.

Web design

Design dinamic, responsive, personalizat

Folosind ultimele tehnologii in domeniu , aplicand principii ale optimizarii si promovarii web , vrem sa ne asiguram ca site-ul dumneavoastra isi atinge scopul pentru care a fost gandit initial. Oferim clientilor nostrii, pe langa serviciul de realizare site web, servicii conexe precum gazduirea

gratuita a site-ului, supot tehnic si consultanta pe probleme web, promovare web atat pe motoarele de cautare cat si pe retele de socializare, solutii integrate de blogg-ing , newsletter , email , aplicatii mobile. Oferim posibilitatea realizarii site-ului asa cum doriti , imbunatatind aspectul si modul de functionare a acestuia, toate la un raport calitate pret de nerefuzat.

Solutii datacenter

Solutii complete pentru datele tale

Societatea noastra va pune la dispozitie soluţii complete de hosting si colocare servere.
Colaborand cu noi veti beneficia de urmatoarele avantaje: Facilitatea de hosting care e de tip partajat iti reduce costurile de comunicaţii. Servicii Cloud atat pentru aplicatiile noastre

cat si pentru alte aplicatii ce pot fi gazduite in Cloud. Servicii de backup. Servicii de DRC(Data Recovery Center).

Consultanta IT

Consultanta si echipamente

Servicii de audit software
Acest tip de serviciu faciliteaza auditarea aplicaţiilor existente, stabilirea problemelor de natură software, optimizarea echipamentelor hardware adăugate ulterior.
Optimizarea si gasirea soluţiilor adecvate pentru fiecare

client in parte. Servicii de optimizare pagini web
La cerere, compania noastră vă poate oferi servicii de optimizare a paginilor web deja existente pentru a face faţă cerinţelor moderne de acces și securitate.
Servicii de optimizare baze de date
La cerere, compania noastră vă poate oferi servicii de optimizare a bazelor de date deja existente respectiv modelarea bazelor de date noi pentru a face faţă cerinţelor moderne de acces și securitate.
Servicii de Securitate Video –Audio
(SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO URBANA)
Compania noastră vă poate oferi servicii si echipamentede de securitate audio video pentru a face faţă cerinţelor moderne de acces și securitate.
Prin intermediul echipamentelor noastre puteti supraveghea spatiilecomerciale, supravegherea video a unor situatii diverse, supravegherea scolilor, supravegherea strazilor si a intersectiilor, a cladiriloretc.

Mentenanta

Afla mai multe

Acest tip de serviciu include realizarea unei monitorizări continue a performanţei reţelei de computere aferente companiei, respectiv operaţiunile necesare pentru ca această reţea să funcţioneze în parametri optimi. În cadrul acestui serviciu beneficiaţi de diagnoza problemelor

identificate în infrastructura reţelei cu propunerile tehnice privitoare la rezolvarea lor.

Prin intermediul echipei noastre, vă oferim servicii de suport tehnic online, telefonic sau VoIP în fiecare zi lucrătoare începând cu orele 09:00 pânala orele 18:00 de Luni până Vineri. Este posibilă alocarea unei persoane dedicate, accesibile în program extins (ce include și week-endul).

Mentenanţa software – updatează aplicaţiile existente, elimină problemele de natură software (viruşi, spyware şamd), instalează software-ul necesar echipamentelor hardware adăugate ulterior. Mentenanţa hardware – verifică, testează şi asigură o bună funcţionare a echipamentelor hardware. Mentenanţa networking– supraveghează starea reţelei existente şi a echipamentelor care manageriază întregul sistem.